Norsk

Ny innsikt. Bedre beslutninger.

 En plattform for vanninsikt og bærekraft

Dine data, beriket med vår AI

InfoTiles løser problemet med  mange datakilder  som ikke er sammenkoblet, og som gjør beslutningstaking vanskelig. InfoTiles integrerer dine driftsdata med offentlig tilgjengelig informasjon for å gi  ny innsikt  og som støtter  bedre beslutninger 

how infotiles platform works
how infotiles platform works - mobile

Hvordan det fungerer

AI-basert plattform

Kom raskt i gang

Det er ikke behov for flere brukerkontoer. Alle brukerne dine får tilgang til InfoTiles med sine eksisterende Microsoft-kontoer. Tilgang styres av bedriftens eksisterende sikkerhetspolicyer. 

Få ekspertstøtte

Dra nytte av våre dyktige BI-analytikere for å takle dine mer komplekse prosjekter. Du kan også få tilgang til omfattende veiledninger på kunnskapsbasen vår og få online hjelp fra vårt støtteteam.

Konsolider hver datastrøm

Du har allerede data i siloer. SCADA, flere IoT-plattformer og tradisjonell bedriftsprogramvare som ERP-løsninger og vedlikeholdssystemer. Bruk API-ene og koblingene våre for å aktivere disse dataene ved å kombinere dem med andre kilder for å få et helhetlig bilde. InfoTiles kan motta data uavhengig av kilde eller operatør som GPRS, 4G LoRaWAN, Zigbee, NB-IoT og mer.

Få kontekst med sanntidsanalyse

SCADA er egnet for overvåking og administrasjon i sanntid, men er sjelden bygget for å beholde historiske data eller uvikle modeller for statistikk og maskinlæring. Dette gjør slike systemer til et dårlig valg for analyse. Strøm SCADA-data på en sikker måte til InfoTiles for å forstå fortiden og forberede deg på fremtiden med maskinlæring! Koble sammen data fra offentlige kilder som vær og mobilitet for å kvantifisere ytre påvirkninger på driften din.

Gjør innsikt om til handlinger med stor effekt

Med sanntidsanalyse av data fra dine nylig tilkoblede kilder, er hele bildet alltid oppdatert og lett tilgjengelig. Situasjoner under utvikling kan løses proaktivt før små advarsler vokser til større problemer. Del dashboard og innsikt i dine team eller med andre systemer via våre APIer.

Funksjoner

En helintegrert løsning for vann- og avløpshåndtering

  • Vannforsyning: Soneovervåking 
  • Smarte vannmålere: Lekkasjedeteksjon, automatisert fakturering
  • Avløp: Tilstandsovervåking, deteksjon av fremmedvann og overløp
  • Analyser og rapportering for vedlikehold og prosjekt
  • Flomvarsling
image (8)

Få demo

Hvordan kan vi samarbeide om dine unike utfordringer?

Planlegg en demo skreddersydd for din bedrift.

Hva er inni

  • Forstå dine utfordringer eller initiativer
  • Vise eksempler som er relevante for deg
  • Ta opp potensielle satsingsområder og tidslinje sammen.