Norsk

Aktuelt

smart water meter

Trondheim utnytter innovasjon for å sikre bærekraftig vannforbruk

InfoTiles er valgt til å levere vår vannplattform som håndterer data fra smarte vannmålere i samarbeid med NTE og Altibox i Norges tredje største kommune, Trondheim.

I løpet av de neste fem årene vil rundt 60 000 analoge målere bli erstattet av smarte vannmålere i hus, leiligheter og bygninger i Trondheim kommune. 

Les mer
InfoTiles øker investeringene for å forbedre vanneffektivitet og avløpsvannshåndtering

InfoTiles henter kapital fra ledende Europeisk bærekrafts investor for å øke satsningen internasjonalt

Stavanger, Norge 23. mai 2023 - InfoTiles, en ledende innovatør innen digital vann- og avløpshåndtering, kunngjorde i dag en milepæl på sin vekstreise med en investering ledet av det nederlandske venturekapitalfondet 4impact Capital, sammen med eksisterende norske investorer ProVenture og industriselskapet Lyse. Dette vil gjøre InfoTiles i stand til å videreutvikle sin banebrytende programvareteknologi og utvide sin markedstilstedeværelse lokalt og internasjonalt.

Les mer

Koordinerte tiltak trengs nå for å unngå skyhøye vann- og avløpskostnader

Det er ikke noe nytt at det er et stort etterslep på ledningsnettet i Norge. Snart kommer det en dobling og tredobling av vann- og avløpsgebyrene for å ta igjen etterslepet. Norsk Vann anslår at de kommunale årsgebyrene for vann og avløp for Oslo-husholdninger vil dobles til nesten 10 000 kroner i 2040. Ifølge den samme langtidsplanen vil innbyggerne i Innlandet, Nordland og Romsdal betale den dyreste vann- og avløpsavgiften i 2040, mellom 20 000 og 30 000 kroner.

Les mer
InfoTiles kommer inn på det sveitsiske markedet

InfoTiles kommer inn på det sveitsiske markedet

Stavanger, 1. desember 2022 - InfoTiles har vunnet BlueArk Challenge for å gi en kommune i Sveits kontinuerlig overvåking av avløpsnettet for å håndtere inntrenging og infiltrasjon (I&I).

Samarbeidet, som ble kunngjort i dag på Smart Water-konferansen i Le Châble i Sveits, vil bli støttet av BlueArk Entremont, ALTIS og The Ark Foundation for å legge til rette for videre utvikling og implementering av InfoTiles-løsningen.

Les mer