Go Back Up
Lekkasje-kommunal-vannledning,-foto-Vannfakta_web

WaterIntelligence

InfoTiles beregner risikoen for lekkasje for hver komponent i nettet ditt basert på bl.a. materiale, alder, grunnforhold og tilkoblinger.

Bevar vannet i nettverket og begrens den økonomiske og operative påvirkningen av vannavfall.

  • InfoTiles beregner risikoen for lekkasje for hver komponent i nettet ditt basert på bl.a. materiale, alder, grunnforhold og tilkoblinger.
  • Integrer tilstandsovervåkingen din på tvers av SCADA og IoT, for å dekke alle hull. Automatiser deteksjon av driftsavvik som stans, lekkasjer, overbelastninger og overskridelser. Konfigurer dine egne varsler for å redusere responstiden på hendelser.

I våre kunders egne ord

Molde kommune logo

"Vi valgte InfoTiles fordi vi ikke ville bruke masse tid og kostnad på å bygge en plattform selv. Nå vi blir mer tall og fakta+basert i driften vår kan vi effektivisere tjenestene våre."

marianne-aasen

Marianne Stokkereit Aasen
Kommunedirektør / Molde Kommune, Norge

Lillestrøm Logo Bla RGB Tight

"This project has created valuable insight through small, but smart investments. It provides justification for the IoT concept and shows how important digital competence is in all parts of the organization."

Torbjørn Pedersen

Torbjørn Pedersen
Digitaliseringsdirektør / Lillestrøm kommune, Norge

Lillestrøm Logo Bla RGB Tight

"Vi trenger ikke å bruke én plattform for dataene, en annen for visualisering og en tredje for å forstå det hele. Med InfoTiles-løsningen bygget på Microsoft Azure har vi en ende-til-ende-løsning fra IoT-sensorer til visualisering; handle-på-fakta-prinsippet er nærmere oss enn noen gang før."

Erlend Berg

Erlend Berg
Virksomhetsarkitekt / Lillestrøm kommune, Norge

anglianwater_logo

"Anglian Water er stolt over å være involvert i det vellykkede pilotprogrammet, som vil forandre måten vi forvalter vannresirkuleringsanleggene våre på." (oversatt fra engelsk)

download-icon-avatar+human+man+profile+icon-1320085876716628234_512

Mark Stirling
Optimaliseringsingeniør / Anglian Water

Hvordan kan vi samarbeide om dine unike utfordringer?

Jeg er glad for å kunne hjelpe deg med å løse utfordrende vannproblemer.

Finner du ingen passende dato? Ta kontakt med meg:

💬 mads.hansen@infotiles.no

📞 +47 906 19 364