Go Back Up

Microsoft utnevner InfoTiles Sustainability Partner for 2022

Oct 3, 2022 4:42:44 PM • Skrevet av: InfoTiles

InfoTiles har blitt tildelt prisen for Bærekraftig Partner av Året under de prestisjetunge Microsoft Norway Partner Awards den 29. september 2022 i Oslo.

InfoTiles har vist fremragende evne til å levere verdi innenfor bærekraftig vannforvaltning. Bygget på Microsoft Azure, tilbyr InfoTiles programvare som forenkler og automatiserer de kjedelige trinnene med å samle inn data og bruker sanntidsanalyse og maskinlæring for å avdekke innsikt om vann, slik at brukerne kan handle basert på fakta.

"Vi er stolte og ydmyke over denne prisen," sa Marco Westergren, Chief Analytics Officer hos InfoTiles. "Denne anerkjennelsen fra så betydningsfulle globale aktører, og evnen til å konkurrere med større og etablerte konkurrenter, gir en stor motivasjonsboost og bekrefter at InfoTiles er på rett vei."

For InfoTiles, bærekraft er ikke bare en ambisjon, det er en forpliktelse. Med en visjon om å digitalisere vann med innovative, tilgjengelige og kostnadseffektive løsninger, hjelper InfoTiles verktøyverk med å oppnå robust og bærekraftig vann- og avløpshåndtering med målet om å sikre dette for alle i dag, i morgen og i fremtiden.

Magne Eide, Chief Commercial Officer hos InfoTiles, uttrykte sin begeistring og sa: "Det er fantastisk å se at Microsoft anerkjenner digitalt vannstyring og det arbeidet InfoTiles gjør for å sikre bærekraftig og miljøvennlig håndtering av både drikkevann og avløpsvann. Vann er verdens viktigste ressurs, og en ressurs vi ikke kan ta for gitt. I partnerskap med Microsoft vil InfoTiles fortsette å drive fremover for å sikre fremtiden til vannet.

InfoTiles

InfoTiles tilbyr AI-drevne løsninger som gir innsikt i vann, og hjelper byer og forsyningsselskaper med å bli mer bærekraftige.