Go Back Up

InfoTiles debuterer i USA i samarbeid med The Water Council

Jun 16, 2023 10:36:32 AM • Skrevet av: InfoTiles

InfoTiles vil demonstrere sin digitale analyseprogramvare for bransjeprofesjonelle og globale investorer på The Water Council hovedkontor i Milwaukee for å styrke sitt globale engasjement for vannforvaltning og utvide virksomheten til USA.

InfoTiles er en av kun fire europeiske vann teknologiselskaper som er valgt ut til å delta i The Water Councils prestisjetunge Business, Research, and Entrepreneurship in Water program 2023 (BREW 2.0) – som vil avsluttes med en demo event den 22. juni.

BREW 2.0 er et post-akseleratorprogram utviklet for å hjelpe unge bedrifter. Fokusert på ekspertledet salgs- og veksttrening skreddersydd for vann teknologibedrifter med tilgang til kontinuerlige treningstilbud med Water Council, kan deltakerne bygge forbindelser, åpne forretningsmuligheter og fortsette sin vekstkurve.

Programmet gir også tilgang til mer enn 200 selskaper innen vannteknologi og partnere i et globalt nettverk, samt tilkoblinger til potensielle demonstrasjonssteder, inkludert verktøy, bedrifter og universiteter.

Karen Frost, visepresident for økonomisk utvikling og innovasjon i The Water Council, uttalte: "Vi er begeistret for å fortsette å utvide våre BREW 2.0-postakseleratorpartnerskap og tilbud, og gi flere ressurser til disse vann teknologistartupsene som er så viktige for å løse kritiske vannutfordringer."

 
Johnny Alexander Gunneng, CEO i InfoTiles, uttalte: "Partnerskap er viktig i vannsektoren på grunn av kompleksiteten og sammenkoblingen av vannproblemer. Gjennom dette partnerskapet og deltakelsen i BREW 2.0 vil InfoTiles utnytte ressurser og forbindelser med ledende innovatører for å fremme den globale vannagendaen, spesielt i USA, og oppfordre til aktiv bruk av digital programvare for å imøtekomme de raskt endrede kravene til digital transformasjon innen vann."

Rainmaking_TechBBQ_Event_@sebastianstigsby 98-1

Johnny Alexander Gunneng, CEO i InfoTiles, deltok på et arrangement i København, Danmark i 2022.

InfoTiles ble akseptert i BREW 2.0-programmet med sin programvare som en tjeneste som muliggjør optimalisering av vann- og avløpshåndtering av vannverk. Den kan forbedre allokering, redusere lekkasje og begrense virkningene av vannrelaterte kriser som flom og knapphet. Videre kan InfoTiles redusere OPEX-kostnadene for vannverkene ved å forbedre driftsvedlikeholdet.

Den digitale analyseplattformen til InfoTiles strekker seg gjennom hele vannverdikjeden og forenkler og automatiserer trinnene i å konsolidere data ved å bruke sanntidsanalyse og maskinlæring.

BREW 2.0 fokuserer på vann teknologistartups på senere stadier som er klare til å gå inn i markedet eller med tidlige salg. Programmet inkluderer to uker med målrettet virtuell opplæring, etterfulgt av en ukes personlig oppmøte i Milwaukee med en pitch-hendelse, live-demo og nettverksbygging med investorer.

GWC Exterior with Neighbors-1

I tillegg til InfoTiles vil tre andre europeiske vanninnovasjonsselskaper fra Frankrike, Spania og Slovakia og seks fra USA delta i BREW 2.0-programmet. Xylem Innovation Labs vil også delta som en av de nye sponsorene i 2023 sammen med Beckhoff Automation og Thales Water Advisors.

Dean Amhaus, presidenten og administrerende direktøren i The Water Council, uttalte: "Xylem har alltid støttet The Water Councils oppdrag om å løse globale vannutfordringer gjennom ferskvannsinnovasjon og vannforvaltning. Med Xylems sterke forpliktelse og globale merkevare for vannteknologi, er vi begeistret for å samarbeide med Xylem Innovation Labs for å støtte neste generasjon lovende startups."

"Med Xylems sterke engasjement og verdensomspennende merkevare for vannteknologi, er vi begeistret for å samarbeide med Xylem Innovation Labs for å støtte neste generasjons lovende oppstartsselskaper."

Videre vil The Water Council tilby BREW 2.0-kohorten forbindelser til venturekapitalfellesskapet gjennom et kuratert investorarrangement. En unik forsamling av globale investorer og medlemmer av The Water Council vil bli invitert, inkludert globale vannteknologiselskaper og store industrielle vannbrukere.

For mer informasjon om The Water Councils Demo Day, kan du besøke  https://thewatercouncil.regfox.com/demo-day 

Ta kontakt

Få de siste oppdateringene om digital vannbehandling fra InfoTiles. 

 

InfoTiles

InfoTiles tilbyr AI-drevne løsninger som gir innsikt i vann, og hjelper byer og forsyningsselskaper med å bli mer bærekraftige.