Bruker du mye forskjellig data i hverdagen, fra flere kilder og sensorer? Og tilsvarende mye tid og krefter på å undersøke hva disse dataene forteller deg?

InfoTiles' IoT dataanalyse henter data fra sensorer, og supplerer det med offentlige datakilder slik at du får full oversikt over operasjonene dine.

IoT er i rask utvikling, og mange er skeptiske til å låse all data hos én leverandør, fordi de frykter at de mister fleksibiliteten de trenger for å kunne ta i bruk nye muligheter som oppstår. 

Hos oss trenger du ikke å tenke på det: Dine data vil alltid være dine, og du kan hente dem når som helst. Vi tilbyr også åpne API-er slik at andre systemer kan lese dataene dine fra InfoTiles direkte. Startpakken vår er en fin måte å finne ut hvilken dataplattform som passer for deg.

industri

Bedre tjenester – basert på innsikt fra dine egne data

"Vi trenger ikke å bruke én plattform for dataene, en annen for visualisering og en tredje for å forstå det hele. Med InfoTiles-løsningen bygget på Microsoft Azure har vi en ende-til-ende-løsning fra IoT-sensorer til visualisering; handle-på-fakta-prinsippet er nærmere oss enn noen gang før."

Erlend Berg, Virksomhetsarkitekt
Lillestrøm Logo

 

Funksjonalitet

IoT Security_1520897

Sikker strøm av din data

Strøm sensordataene dine sikkert til Azure ved hjelp av kryptert kommunikasjon. Legg til enhetene dine med automatiserte integrasjoner for store IoT-leverandører og kommunikasjonsstandarder. Egendefinerte konfigurasjoner støttes også.

azure-active-directory

Azure Active Directory (AD)

Nå trenger du ikke lenger flere brukerkontoer. Alle brukerne dine får tilgang til InfoTiles med sin Microsoft arbeidskonto. Dataene dine sikres ved å benytte ledende praksis, og deles kun med andre i henhold til bedriftens sikkerhetstilganger.

open data_2725595

Åpne standarder

Unngå leverandørlåsing. Kundene våre elsker tjenesten vår, og vi låser ikke kunder med proprietære formater. Dine data er dine data, og slik bør det forbli, mener vi.

public data

Åpne data

Suppler dine interne datastrømmer med offentlige kilder som værforhold, trafikkstatistikk eller lignende.

API_719156

Publiser via API

Vi forstår at du vil benytte innsikten fra InfoTiles i andre systemer, eller gjøre den tilgjengelig for brukere via nettsteder. Eksporter dataene dine sikkert til andre systemer som databaser, nettsteder, kontrollsystemer og analyseprogramvare for å øke nytteverdien fra InfoTiles-datainnsikt.

analysis_2246363-1

Sanntidsanalyse

Forutse fremtiden ved å utnytte observasjoner fra sensorene dine. Ikke bare er rådataene dine tilgjengelige i det øyeblikket de er registrert, vår analysemotor behandler innkommende hendelser i sanntid, slik at du kan ta bedre avgjørelser basert på innsikt.

Machine Learning_4177510

Maskinlæring

Forutse fremtidige hendelser i operasjonen din ved å kombinere operasjonell innsikt fra flere datakilder.

Bell_4405219

Alarmer og meldinger

Hold deg oppdatert med et varslingssystem som kan kombinere flere innganger, og varsle deg når forholdene avviker fra det normale eller overskrider grensene du har angitt.

Våre partnere

Infotiles

VERDIFULL INNSIKT MED DINE EGNE DATA

Målet vårt er å øke farten på det digitale skiftet. Gjennom strategi og teknologi gir vi deg de beste verktøyene for å forstå og bruke dine egne data.

KONTAKT

Telefon
+47 906 19 364

E-post
contact@infotiles.no