Samarbeid med InfoTiles

I InfoTiles mener vi at de beste løsningene blir til gjennom samarbeid. Derfor har vi laget et partnerprogram for å sikre at vi sammen kan skape innovasjon. Vi tilbyr vår skybaserte plattform, inkludert verktøy, teknologi og support, slik at vi kan sette fart – sammen!

Interessert? Fyll ut skjemaet og én av oss vil ta kontakt med deg ganske snart. Vi ser frem til å høre fra deg!

Noen av våre partnere

Microsoft-2

Microsoft

InfoTiles er bygget på Microsoft Azure og er integrert med Azure Active Directory for å oppnå sømløs integrering med kundesystemer. Microsoft har bistått oss med kompetanse, ekspertise og dataressurser.

Last Mile-1

Last Mile

Last Mile er en ledende leverandør av IoT-utstyr. Partnerskapet mellom Last Mile og InfoTiles sørger for at kundene enkelt kan implementere sensorer fra Last Mile for å samle inn, transformere og analysere data.

Smart Water Norway

Smart Water

Smart Water Norway (Vannklyngen) er et tverrfaglig nettverk som legger til rette for tankeledelse og fremmer innovative forretningsmodeller blant medlemmene sine. InfoTiles er stolt medlem.

Sopra Steria-1

Sopra Steria

Sopra Steria er ledende i Europa innen rådgivning, digitale tjenester og programvareutvikling. I våre unike prosjekter kombineres Sopra Sterias inngående kunnskap med InfoTiles’ kraftige analyseplattform.

Cowi-1

Cowi

COWI er et ledende multinasjonalt rådgivningsfirma innen bygg og anlegg, som samarbeider med InfoTiles om levering av innovative analyseløsninger for prosjektering, planlegging og drift.

nordicedge1

Nordic Edge

Nordic Edge er en organisasjon som samarbeider med private selskaper, kommuner og offentlige virksomheter for å fremme løsninger for smarte byer og samfunn. Vi i InfoTiles er stolte over å være ett av disse selskapene.

Altibox

Altibox

En ledende norsk fiberoperatør som leverer IoT-tilgang. IoT-tilgang innebærer en kombinasjon av sensorkommunikasjon, sensornettverk og IoT-datalagring. Sensordata blir dekodet slik at dataene er ferdig tolket og strukturert. API for utveksling gjøres via etablerte integrasjonsprotokoller.